• Betala säkert med faktura
  • Frågor? Maila oss
  • Sveriges enda ehandel för ridhjälpmedel

Välkommen till oss!

Välkommen till Sveriges enda e-handelsplats för ridhjälpmedel för alla – ryttare med eller utan funktionsnedsättning.

 

Upptäck vår onlinebutik som är skapad för att göra ridningen tillgänglig för alla, inklusive personer med funktionsnedsättning av olika slag. Vi är stolta över att erbjuda specialanpassade ridhjälpmedel och utrustning som främjar rörelsefrihet, säkerhet och glädje vid ridning.

 

Varför välja oss?

 

Vårt sortiment inkluderar noggrant utvalda ridhjälpmedel som är anpassade för olika funktionsvariationer, vilket möjliggör en optimal ridupplevelse för alla.

 

Rådgivning – vi erbjuder professionell rådgivning för att säkerställa att varje produkt möter individuella behov och önskemål. Vi erbjuder även workshop digitalt eller på plats hos dig.

 

Våra produkter kommer från noggrant utvalda leverantörer, vilket ger dig trygghet och förtroende i ditt köp.

 

Smidig online-shopping: Utforska vårt användarvänliga gränssnitt som gör det enkelt att hitta och beställa rätt ridhjälpmedel direkt från din egen hemmiljö.

 

Oavsett om du är en erfaren ryttare eller nybörjare är vårt mål att göra ridningen tillgänglig för alla. Hos oss är varje ryttare unik, och vi strävar efter att erbjuda anpassade lösningar som matchar varje individ och deras behov. Kom och utforska vårt sortiment idag och ta del av en inspirerande hästresa där tillgänglighet och anpassning är nyckeln till varje steg.

Välkommen till vår gemenskap där varje hästälskare är välkommen att rida mot nya äventyr med glädje.

Sveriges enda ehandel för ridhjälpmedel